Vaccination!

Idag släpade matte med mig till ett ställe som heter Husdjurshälsan. Hon sa att det var det bästa stället att gå till när man hade blivit så stor att man skulle få sin 12 veckors vaccination! Vi kom dit och jag fick vänta en stund först. Som vanligt charmade jag de som fanns där genom att sitta och se söt ut medan Ozzy nosade omkring. Han var såklart med oxå. Sedan fick jag ställa mig på en stor platta och matte sa att jag var duktig och att jag vägde 6,4 kg. Det ni! Vi gick in i ett lite mindre rum med en sorts ”säng”. Jag fick vara på den och så kom en snäll tjej och tittade på mig och gosade lite med mig. Hon kollade hullet, tänderna, örona… och mellan benen… hon sa att hon tyckte att jag var väldigt fin. Matte sa något om en spruta oxå men jag kände då inget, fattar inte alls vad hon menade med det! Ozzy fick oxå ställa sig på den stora plattan 20,6 kg.

20130724-131520.jpg

 

Sedan åkte vi en liten bit. Jag och Ozzy fick sitta i bilen medan alla tre tjejerna gick iväg. Sedan kom matte och hämtade oss så vi fick sitta med ute, tjejerna åt på något och jag undersökte världen. Sedan gick matte iväg en sväng och kom tillbaka med något som jag fattade på Ozzy att han väldigt gärna ville ha… då ville ju jag oxå ha såklart! Glass heter det. Vitt, kallt och mjukt! Och såklart härligt gott!

20130724-131527.jpg

 

Det var såklart riktigt smarrigt.

20130724-131537.jpg

Nu skall vi tydligen gå ut och fixa till Plutos utehage, så att jag inte tar honom och springer iväg med honom, förstår inte hur matte kan tro något sådant om mig!

 

Annonser

1 thought on “Vaccination!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s