Dunderdebut!

Detta har matte skrivit men jag håller med //Dio

För ett tag sedan anmälde jag Ozzy och Dio till tävlingarna i Tidaholm…. meningen var att Ozzy skulle få tävla lite och att Dio skulle få hänga på… så blev det ju inte riktigt… Istället för att åka två dagar och starta Ozzy i HtM III båda dagarna och låta Matilda tävla i belöningsklass och godisklass så fick Ozzypojken stanna hemma och Dio fick en start i Free I.

I söndags träffades jag och Ulrika för att sätta ihop ett program till Dio. Jag har lärt honom att springa runt en pinne, stanna kan han från jaktträningen, 8:an och front och runt från Dogan det var liksom det vi hade att arbeta med… vi plitade ihop ett program och jag fick klippa till musiken som efter en utdragning slutade på 1:06.

Ulrika, jag och Matilda, som trots att det inte blev några starter ville följa med, hoppade in i bilen för att ta oss till Tidaholm! Det obligatoriska vi är på G kortet togs i Hyssna!

IMG_3646.JPG

När vi kom fram slängde vi upp tält och burar…. i den buren Dio fick låna låg Ulrikas ”Jag har vunnit the next Lassie skryt” vilket jag tyckte var väldigt roligt!!! Den fick inte stå kvar å jag fattar inte varför!

IMG_3647.JPG

Efter banvandring och en liten promenad fick vi reda på att planen flyttats… bara att tänka om men det gick bra! Dio som hade start 4 i klass I fick ligga å insupa atmosfären en stund innan vi gjorde oss i ordning. Diva som är lite mer världsvan somnade å sov gott i väntan på att hon skulle få göra något!

IMG_3650.JPG

Sedan var det dags för debuten!

Jag var så lycklig över att han var kvar på planen, att han lyssnade på mig och att vi hade roligt! Att han inte gjorde exakt det han skulle på exakt rätt tid beror bara på att vi inte har tränat tillräckligt! Jag var överlycklig!

Att vi dessutom vann klassen med uppflyttningspoäng gjorde det ännu roligare såklart!

IMG_3660.JPG

Världens finaste Diva fick helt plötsligt pussryck och pussade Ulrika länge och intensivt!

IMG_3674.JPG

Ja, nun hänger Dios första rosett där bland de utvalda som Ozzy har vunnit!

IMG_3678.JPG

Det bästa av allt är just nu såklart att Ozzy verkar må bättre!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s