Klubbmästerskap!

I morse, väldigt tidigt för att vara lördag, åkte jag och matte till klubben. Matte snackade något om klubbmästerskap och involverade både rallylydnad och lydnad. Väl på plats gick matte banan och snälla Anja pratade lite med mig. Så här såg den första banan ut. Det var domare Jan Johansson som dömde. Matte var lite orolig för både det ena och det andra men jag tog det som vanligt chill.

image

Vi gick in med 100 poäng och gick ut med 97 så det var ju toppen!

image

Detta innebar att vi fick högst poäng av de tävlande ekipagen i nybörjarklassen och vi skulle möta några andra i en final! Medan det var banbygge passade snälla Bengt mig, matte sa att han var van vid starka labbar så han fixade det galant! Jag bara saknade matte liiiiite. Finalbanan… den var lite klurigare minsann! Jag fick ha koppel på mig medan de som tävlade i avancerad (Anja och Rosso) och mästarklass (Pernilla och Rufus) fick gå utan koppel. Den största utmaningen för mig var Hunnörsrutan. Sitt på vänster sida var det… i 1,5 minuter! Jag klarade det galant och gick av banan med hela 98!!! poäng!

image

 

Trot eller ej men detta räckte till vinst. Så nu är jag och matte klubbmästare i Rallylydnad och har fått med oss en vandringspokal och en egen pokal hem!

image

Anja och Rosso kom på tredje plats och såhär glada såg vi ut! Pernilla och Rufus kom på andra plats men de hade hunnit åka hem innan prisutdelningen.

image

Sedan var det dags för lydnaden… vi har inte tränat så mycke… förutom på rutan som var finalmomentet. Rutan fick vi 9 poäng på och resten behöver vi inte riktigt snacka om… jag var dötrött efter en hel dag på klubben med massa snygga hundar och trevliga människor. Poängen placerade oss på andra plats!

image

 

Tjohooo vilken dag matte och jag har haft!

imageNu har matte börjat snacka om att tävla lydnad på stora tävlingar osv… men jag vet inte… just nu är jag ganska trött och vill mest sova… vi får se i morgon vad jag tycker!

 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s