Karlstad tur & retur!

Idag har vi gjort en tokig resa igen. Först vaknade matte 4.15 för att gå upp och fixa i ordning det sista innan Ulrika kom och så åkte vi iväg i bilen. Jag fick sitta med Diva där bak och hon gillade inte riktigt att jag var så nära… men det gick bra… Efter lååååång stund var vi framme i något som hette Karlstad! Vi skulle vara i en lokal och matte ställde upp min bur bredvid Divas. Vi minglade runt lite, var ute på lite promenad och jag fick ligga i buren. Sedan plockade matte ut mig och vi satt och gosade en stund. Helt plötsligt blev det fart på matte när en tjej sa att det var dags för startnummer tre… matte trodde vi hade åtta… Trots lite snabb och störig uppvärmning så gick det såhär bra:

Jag fick uppflyttningspoäng och placerade mig på andra plats!

image

 

Sedan var det dags för premiären i HtM. Denna gången var matte bättre förberedda, på vilket startnummer vi hade i varje fall, och hade full koll på när vi skulle in. Liten kort uppladdning innan vi äntrade plan. Så här såg det ut:

Även denna gång uppflyttningspoäng och en andraplacering! Så sjukligt nöjd jag är med dagen! Matte har skött sig toppen och jag har haft skitskoj! Diva har oxå skött sig hur bra som helst! Hon och Ulrika fick nästan matte att lipa när de körde sitt HtMprogram!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s