Lydnadstävling!

Idag hittade matte på bus med mig igen. Vi gick upp tidigt för att åka till vår brukshundklubb där det skulle vara lydnadstävling. Hon hade dessutom tänkt sig att jag skulle vara med! Det var ju bara att ställa upp helt enkelt. Först var det platsliggning å eftersom vi hade startnummer två å ettan stod över så hamnade vi i kanten. Sedan var det enkelt, bara att ligga stilla å fint i två minuter så kom matte tillbaka! Tandvisning var ett moment som jag inte riktigt gillade men den där mannen fick väl kolla ändå… Sedan gick vi av planen å lekte lite innan det var dags att göra något vettigt igen å då var det massa moment. Vi hade inte tränat så mycket så det blev lite missförstånd å tråkigheter men jag var glad å matte var glad! Ja, vi hade ju tränat på hoppet… det där hoppet… alltså, jag tänkte lite fel idag å sprang runt det istället för att hoppa över det… vi fick en rund siffra i poäng på det! Annars gick det bra å matte å jag är överens om att vi skall göra om det, bara träna lite först! 154 poäng fick vi.

Sedan var matte lite upptagen med att vara tävlingsledare i klass II å då passade världens bästa Randi mig! Hon var så snäll å jag fick godis å vi gick en promenad! Hon är typ en av mina favvismänniskor nu! Matte stod å gapade å domderade på plan medan jag hade det urmysigt! Sedan var matte färdig å vi åkte hem.

massor med trevliga människor har jag träffat idag, jag har haft det toppenbra men nu är jag trött… i varje fall en stund!

Här kommer en bild på mig å matte å en på mig å Randi.

image image

2 tankar på “Lydnadstävling!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s