Nu är jag trött!!

Oj, en sådan dag! Det började med bad på vår strand… men inte ett vanligt bad… matte hade med sig schampo! Fy vad elakt! Men det ar ju kul att bada i varje fall.

image

Ren och fin blev jag sa  matte.

image

Sedan åkte jag å matte till stan å lämnade av Matilda och Alice vid Bergakungen där de skulle se en film medan matte och jag skulle på äventyr!

  

Här börjar  vårt  äventyr!
image

Vi gick från bion till något som hette heden där vi gick tvärs  över till en gata som var mycket populär ochh hette avenyn. Det var massa folk där och jag hade massor att göra med att kolla in dem… matte ville att jag kulle kolla in henne. Tillslut kom vi fram till en liten park där jag och matte tränade lite, det var kul.

image
Sedan  gick vi längst Östra Hamngatan till hamnen där matte köpte glass… jag fick glass av killen i kiosken men jag ville inte ha…

image
….det var bättre att matte fick min glass oxå!!

image

Sedan gick vi förbi operan längst vattnet bort förbi casinot… tillslut satte vi oss vid en parkbänk å gosade lite… det var vid domkyrkan!

image

Matte gosade  mest, jag kollade in alla fåglar, det fanns massor av dem där!
image

Sedan gick  vi genom bältespännarparken till Heden igen. Vi gick längst Södra vägen å jag hade skitsvårt för att lära mig relgerna… inte kissa på bänkar, stolpar eller papperskorgar… bara på levande träd! Matte tycker att det är äckligt när hanhundar får kissa överallt, speciellt på hus!
image

Vi passade på att träna lite oxå. Kontakt, platsliggning och lite freestyle. Matte sa att jag var duktig som inte brydde mig om att folk splade beachvolleyboll eller boule precis brevid!

image

Sedan passade vi på att ta korsvägen oxå. Massa folk, bussar och spårvagnar! Droppen som nästan fick bägaren att rinna över för mig var när hon skull släpa upp min för en trappa, jag gillar inte sådana trappor, tur att jag överlevde.

image

Jag hade hellre gått på Liseberg än att gå i den läskiga gången. Matte sa att hundar inte fick gå på Liseberg, fånigt tycker jag.

image

Ner för äckliga trappor går det bättre, om jag koncentrerar mig ordentligt.

image

Just det! Det var ju sådana där läskiga väggar oxå som bara öppnar sig när man kommer nära!

image

Till slut kom vi fram till bion igen och vi stod där och väntade en stund. Då passade vi på att träna lite igen.

image

Där hämtade vi upp tjejerna å så åkte vi hem. Väl hema fick Ozzy ta hand om mig lite. Han hade oxå haft det bra, plockat svamp med Linnea och husse! Nu sover jag riktigt gott.

image

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s