Träning!

Matte har anmält oss till en tävling på lördag… det blev lite spontant då hon inte tänkt att vi skulle åka på den men så kunde hon liksom inte riktigt låta bli! Vi tävlade ju förra helgen och jag gjorde debut i freestyle klass III med ett program som vi inte tränat utan matte, ihop med två kompisar, satte ihop det kvällen innan… denna gången säger hon att det skall vara mer planerat och det har det redan börjat bli! Några saker som behöver ordnas bara för att det skall bli så bra det kan med de förutsättningarna vi har just nu.

Själv tycker jag att det är skönt att det börjar  bli ljusare ute och att det börjar bli lite mindre snö… matte gnäller inte så mycket på promenaderna då!

image

Igår åkte jag och matte, lillmatte och Ozzy, såklart, till delsjön för att promenera… Eller de andra promenerade men jag hade helst velat lukta, hälsa på folk och hundar och sprungit ner i sjön för att kolla in fåglarna och den lilla minken vi såg… jaja, trevligt trots att jag fick begränsa mitt nosande! (Och kissande!)

image

Hemma tränar vi som sagt på och jag är så glad över att matte köpte så många fina leksaker när hon var i Stockholm! Det är verkligen roligt att få leka som belöning!

image

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s