SE HtMCh LPI FDI FDII HtMI HtMII RLDN RLDF RLDA Askrikes One Whisky

Det ni! Det är inte illa pinkat. Jag skall berätta om dagen då jag fixade till min senaste titel! Efter senaste tävlingen så förklarade matte för mig att hon SPYR på det gamla begagnade programmet! Jaha, tänkte jag då… då får du väl fixa något nytt då! Hon har en låt på g som är kul och ihopklippt men inte färdig så en och en halv vecka innan tävlingen i söndags klippte hon ihop en annan gammal begagnad tävlingslåt. Ändrade om den lite så att den skulle gå lite snabbare i början, långsammare i mitten och snabbare i slutet. Matte har fått för sig att det skulle passa mig. Helt allvarligt så känner jag att matte nog egentligen är ganska trött på HtM men hon hade anmält sig och skall man ändå så långt så ställer man upp i både Free och HtM… speciellt när det bara är en start.

Matte hade lite koll på att ungefär här kan det passa med position ditt eller datt å så men varken hon eller jag hade gått hela programmet. När vi startat i Free som vi gjorde först å det inte gick som matte ville, även om vi hade tränat mycket, så ville hon åka hem. Hon sa till Ulrika att jag skiter i detta, har inte ens ett progam till HtM nu åker vi! Men Ulrika sa att hon inte fick! Å det är klart trots att vi hade supertrevligt hemma hos Sansa, Lotus och Ludde (matte o Ika med Karin, Victor och Linus) så ville man ju vara kvar hela tävlingen å inte åka hem efter halva. Ulrika plockade med sig matte till affären så de kunde köpa mat, de åt och sedan tog de sig ut på parkeringen där Ulrika och matte torrgick programmet medan de satte ihop det. Jag fick sitta i bilen! Ulrika tvingade matte att banvandra oxå och jag tror att hon ändrade lite själv inne på banvandringen. Sedan gosade vi å matte viskade i mitt öra att en dålig start inte skulle kunna få Ulrika att säga att matte inte banvandrat ordentligt i varje fall. Vi hade startnummer ett och vi intog tävlingsringen och jag lyssnade ganska bra, hade ju inte en aning om vart vi var påväg… hade inte riktigt hört musiken någon gång heller för den delen… så det var ju bara att hänga på. Så här såg det ut:

Å kan ni tänka er! Båda domarna tyckte att det räckte till cert! Även om det var på håret. Det innebar att jag fixade mitt tredje cert och plockade hem championatstiteln! Det tog faktiskt några dagar för matte att fatta det!

dsc_0005.jpg

Hade det inte varit för Ulrika och för att matte surade till på henne å ansträngde sig på banvandringen så hade det troligtvis inte hänt! Matte var så glad så att hon tackade Ulrika med en smarrig puss!

wp-1472672032769.jpg

Å en lyxchake såklart! Själv tror jag mer att det beror på att matte hade en lika cool keps som söta Linus brukar ha!

received_1207932089257199.jpeg

 

1 tanke på “SE HtMCh LPI FDI FDII HtMI HtMII RLDN RLDF RLDA Askrikes One Whisky

  1. Pingback: - Askrikes kennel

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s